Warning: pg_connect(): Unable to connect to PostgreSQL server: FATAL: no pg_hba.conf entry for host "46.229.230.189", user "ij015000", database "ij015000db", SSL off in /home/nm017300/_sub/zoboralja/header.php on line 79

Warning: pg_exec() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/nm017300/_sub/zoboralja/header.php on line 80
Nyitra címere
Magyar verzió
Slovanská verzia
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 6.0 ajánlott


Warning: chdir(): No such file or directory (errno 2) in /home/nm017300/_sub/zoboralja/index.php on line 79

ZOBORALJA
(Nyitra vidéke)

Zoboralja / ESEMÉNYEK / XXVI. Gimesi Művelődési Tábor - 2007.9.3-7. / 
 

26. Gimesi Művelődési Tábor (gólyatábor)

XXVI. Gimesi Művelődési Tábor
2007. szeptember 3-7.

A Juhász Gyula Ifjúsági Klub (JUGYIK), a nyitrai magyar diákok klubja, ezúton szívesen meghív a 26. Gimesi Művelődési Táborba.
A táborban lehetőséged nyílik megismerni diáktársaidat, tanáraidat és egy kellemes nyárutót tölthetsz el a Gimesi üdülőközpont csodálatos környezetében.
Mint láthatjátok, a program nem csupán előadásokat tartalmaz, hanem az esti órákban is korlátlan kikapcsolódást biztosít.
A tábor programja:
Foglalkozások:

Kommunikáció >>> Beszéd és helyzetgyakorlatok, drámapedagógia a NYEKK (Nyitrai Egyetemisták Kínjátszó Köre) rendezőnőjével: Horváth Virággal. A foglalkozást egyéb előadók is színesítik majd.

Újságírás >>> A résztvevők betekintést nyerhetnek az újságírás rejtelmeibe, gyakorlatok, tábori lap létrehozása – szerkesztése. A foglalkozás felvidéki publicistákat is vendégül lát, akik előadásokkal és nyílt diszkussziókkal járulnak majd hozzá a résztvevők igényeinek kielégítéséhez.

Kézműves >>> Gyöngyfűzés, batikolás /hozzatok pólókat…/, üvegfestés, lufi figurák készítése, drótozás, szalvétatechnika stb.

Előadások:
- Kovács Zoltán – előadás a buddhizmus világáról
- Fazekas Erik – turisztikai és idegenvezetői előadás + túravezetés
- Pál Lajos – irodalmi és filozófiai elmélkedések
- Ungvári Mihály – magyarországi szobrász és festőművész
- Nyitrai Egyetemisták Kínjátszó köre előadásában: Az őrült meséje (Woody Allen)
- MÖSZ, alsóbodoki színjátszó csoport előadásában: Ördög tudja c. darab

Koncertek:
- Schmidt Vera és zenekara
- Kicsi hang

Egyéb:
- Beszélgetés László Bélával, a Közép-Európai Tanulmányok Karának dékánjával
- Paintball
- Ismerkedés az egyetem előadóival
- Tábortűz stb...

A táborban állandó jelleggel NON-STOP büfé fog üzemelni. A tisztálkodási lehetőségek biztosítottak. Az elszállásolás 4-6 fős faházakban történik. Az oda - és visszaút biztosított, szeptember 3-án, az elsősök beiratkozását követően, autóbusz szállítja majd /az egyetem elől- FS©/ a résztvevőket a helyszínre.
A részvételi díj 1000 sk,-/fő, amely tartalmazza a napi 2x étkezést (ebéd, vacsora) és a szállást.
Az összeget a következő címre kérjük befizetni: Brutovsky Gabriella, Zakarpatská ul. 20, Roľňava, 048 01, tel: 0908 365 135. A befizetés határideje: aug. 27. Az összeget postai utalvány formájában kérjük befizetni a helyszínen történő igazolás miatt.
A foglalkozásokban való részvételt kérjük jelezzétek a jugyikonline@gmail.com e-mail címen vagy a fentebb említett postai címen.

Egyéb információk: http://www.jugyik.sk/, jugyikonline@gmail.com, 0918 530 792 (Brutovsky Gabriella), 0908 886 750 (Juhász Zsuzsa), 0915 707 204 (Laczkó Sándor).
http://www.jugyik.sk/

jugyikonline@gmail.comZoboralja címere
 

Warning: pg_close() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/nm017300/_sub/zoboralja/footer.php on line 6