Warning: pg_connect(): Unable to connect to PostgreSQL server: FATAL: no pg_hba.conf entry for host "46.229.230.189", user "ij015000", database "ij015000db", SSL off in /home/nm017300/_sub/zoboralja/header.php on line 79

Warning: pg_exec() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/nm017300/_sub/zoboralja/header.php on line 80
Nyitra címere
Magyar verzió
Slovanská verzia
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 6.0 ajánlott


Warning: chdir(): No such file or directory (errno 2) in /home/nm017300/_sub/zoboralja/index.php on line 79

ZOBORALJA
(Nyitra vidéke)

Zoboralja / ESEMÉNYEK / "A koloni Csibészek" a XIII. Nemzetközi Gasztronómiai Fesztivál abszolút győztesei Kamocsán / 
 

A kolon/y/i Csibészek falunk jelen büszkeségei, idén az újonc Mucsicskásak is bemutatták gasztro tudásukat, és nem akárhogy, "arannyal" kezdtek, GRATULA mindkét csapatnak!
BdG

Új Szó: Nyereményeső a kamocsai gasztronómiai fesztiválon

Hírek.sk: Ínyencségek fesztiválja Kamocsán

A koloni csibészek facebook oldala

Marika Benczová Cimermanová FB oldala - Kamocsa 2014

Judit Solník facebook oldala


Správy RTVS - 40:38-tól a Kamocsi Gasztrofesztivál - videó

UI.
Az utóbbi időben kevesebb időt szenteltem a megvalósulandó és megvalósult rendezvények propagálásának, hirdetések, fotógalériák, esetleg beszámolók, ennek oka, hogy jelenleg a Zoboralja portál felújítása folyik, e miatt nem lehetett frissíteni-bővíteni az anyagot, egyelőre csökkentett üzemmódban működünk.

Facebookosok figyelmébe:
gondolom találkoztatok olyan ismerőssel, aki felrótta Nektek, hogy nem láthatja a fényképeket, mert az FB-re feltett fotókat és albumokat csakis FB felhasználók láthatják. Sokkal több azok száma, akik nem látják, ezért keressetek olyan megosztót, melyen korlátlanul és ingyenesen mindenki hozzáfér a fotókhoz.
De a Zoboralja portálon is lehetőségetek lesz fotógaléria létrehozására, mely a Fórum Intézet adatbázisába tartozik, annak részét képezi, Kárpát-medencei fotógaléria achívum.
Amint beindul a felújított portál, erről a lehetőségről bővebben ismertetelek Benneteket -  szervezetek és intézmények részére szól a felajánlás.
Zoboralja címere
 

Warning: pg_close() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/nm017300/_sub/zoboralja/footer.php on line 6