Warning: pg_connect(): Unable to connect to PostgreSQL server: FATAL: no pg_hba.conf entry for host "46.229.230.189", user "ij015000", database "ij015000db", SSL off in /home/nm017300/_sub/zoboralja/header.php on line 79

Warning: pg_exec() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/nm017300/_sub/zoboralja/header.php on line 80
Nyitra címere
Magyar verzió
Slovanská verzia
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 6.0 ajánlott


Warning: chdir(): No such file or directory (errno 2) in /home/nm017300/_sub/zoboralja/index.php on line 79

ZOBORALJA
(Nyitra vidéke)

Zoboralja / ESEMÉNYEK / Castellum Tábor 2014 - Nagykér - 2014. júl. 30-aug. 2. / 
 

A Szlovákiai Magyar Szülők Szövetsége - Nagykéri ASz facebook fotóalbumai:
1. nap
2. nap
3. nap
4. nap

A nagykéri cserkészek és a magyar szülői szövetség 8. alkalommal szervezték meg a Castellum Tábort, a fotók beszédesek, idézik a hangulatot, mivel töltötték a 4 napot a résztvevő diákok, milyen programokat találtak ki részükre a cserkészek és a szülők, hogy jól érezzék magukat és nem mellékesen erősödjenek hitben és magyarságban.
Mégha a magyar gyerekek mellett sok szlovák gyerek is részt vett táborban, ez nem árthat a tábor szellemiségének, sőt a jövőt illetően használhat a békés együttélés megteremtődésében.
Részemre a legértékesebb, hogy a nagykériek saját ötletüket valósították meg már nyolcadszor és "önerőből"!
Gratulálok a szervezőknek
BdG

UI.
Az utóbbi időben kevesebb időt szenteltem a megvalósulandó és megvalósult rendezvények propagálásának, fotógalériák, esetleg beszámolók, ennek oka, hogy jelenleg a Zoboralja portál felújítása folyik, e miatt nem lehetett frissíteni-bővíteni az anyagot, egyelőre csökkentett üzemmódban működünk.

Facebookosok figyelmébe:
gondolom találkoztak olyan ismerősükkel, aki felrótta Önöknek, hogy nem láthatja a fényképeket, mert az FB-re feltett fotókat és albumokat csakis FB felhasználók láthatják. Sokkal több azok száma, akik nem látják, ezért keressenek olyan megosztót, melyen korlátlanul és ingyenesen mindenki hozzáfér a fotókhoz.
De a Zoboralja portálon is lehetőségük lesz fotógaléria létrehozására, mely a Fórum Intézet adatbázisába tartozik, annak részét képezi, Kárpát-medencei fotógaléria achívum.
Amint beindul a felújított portál, erről a lehetőségről bővebben ismertetem Önöket -  szervezetek és intézmények részére szól a felajánlás.


Zoboralja címere
 

Warning: pg_close() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/nm017300/_sub/zoboralja/footer.php on line 6