Warning: pg_connect(): Unable to connect to PostgreSQL server: FATAL: no pg_hba.conf entry for host "46.229.230.189", user "ij015000", database "ij015000db", SSL off in /home/nm017300/_sub/zoboralja/header.php on line 79

Warning: pg_exec() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/nm017300/_sub/zoboralja/header.php on line 80
Nyitra címere
Magyar verzió
Slovanská verzia
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 6.0 ajánlott


Warning: chdir(): No such file or directory (errno 2) in /home/nm017300/_sub/zoboralja/index.php on line 79

ZOBORALJA
(Nyitra vidéke)

Zoboralja / VÉLEMÉNY / Mintha elcsendesült volna a fegyverropogás / 
 

Országos szinten egyértelmű az MKP fölény, egyes régiókban változó, a Bumm főcíme szerint Berényiék elpáholták Bugárékat, de ha összevetjük a számokat, akkor százalékban kb. 57:43 az MKP javára úgy képviselők, mint a polgármestereknél.

A megyei választásokat az egyik MKP megyei vezér elemezte és a 40:2-es Híd kiütésről ódázott, akkor mondtam, hogy nagy különbség van a megyei és a parlamenti között, hogy a 40:2-es eredmény nem ismétlődik meg, ismert az eredmény és most is azt állítom, hogy óriási különbség van a helyi és parlamenti választások között.
Az MKP sikere némi reményt ad a feltámadásukhoz, csakhogy ahhoz sokkal több kell, mint az önkormányzati választások eredménye!
Az MKP sikeréhez nem kis mértékben besegített a Híd kormánybeli baltázása, ha a következő parlamenti választásokon szeretne bejutni, akkor választani kell a polgárok-választók érdekei és a pártérdekek között!
Már csak azért is, mert a Hídnak nem csak a választókért kell majd megküzdeni, hanem a mo-i Semjén hadosztállyal is.

Zoboralján számbelileg a Híd nyert úgy a polgármestereknél, mint a képviselőknél, 4 Híd polgármester, 1 MKP-KDH-Híd koalícióban, a legtöbb független.
De a pártoskodás miatt több helyen a magyarok veszítettek, a két legnagyobb magyar faluban lecserélték a magyar polgármestereket, se MKP, se Híd, a nevek alapján valószínűleg az újak nem magyarok, az egyik helyen 13, másikon 40 szavazattal veszítettek, az egyiken a Híd másikon az MKP vonta el a legtöbb szavazatot, közben egyik településen sem volt esélyük a polgármesterekkel szemben, sikerült kiütni a magyar polgármestereket!!!

Az önkormányzati választásoknál betiltanám a pártoskodást, ha mégis, kötelezően magyar koalícióban, de még ez sem garantálja a magyar egységet!!!

A Felvidék Fórumról

Önkormányzati választások 2010 ITT


Zoboralja címere
 

Warning: pg_close() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/nm017300/_sub/zoboralja/footer.php on line 6